Maak van je talent een personal brand

CEES HARMSEN

Ik ben Cees Harmsen, een ambitieuze mindsetter, presentator en schrijver over de kracht van authentieke personal branding. Ik ben als mens en professional mateloos gefascineerd hoe mensen hun potentieel benutten en zichzelf in de wereld zetten. Daarom help ik je graag bij ontdekken van je drijfveren, het ontwikkelen van je persoonlijkheid en het ondernemen met je talenten.

MIJN VISIE

Personal branding betekent voor mij: de bewuste creatie van een sterke reputatie bij een specifieke populatie. Het is geen ‘ik-verhaal’ over hoe fantastisch je wel niet bent, maar een boeiend relaas over onderscheidend presteren door je omgeving te verrijken met ideeën, inzichten en inspiratie. Dat is de essentie: ga een (h)echte relatie aangaan met je doelgroep, die de ruimte biedt om je eigenheid en expertise te tonen en de ander een memorabele ervaring oplevert.

MIJN AANBOD

Mijn werk is van belang voor alle professionals en organisaties die begrijpen dat er nieuwe spelregels gelden op het sociaal-economische speelveld. De oude mindset van hard werken en je hoofd laag houden is geen garantie voor baanbehoud, interessante opdrachten en een stabiel inkomen. Het ontwikkelen van een moderne mindset over zelfsturing en personal branding biedt een veel betere garantie om de nieuwe tijd naar je hand te zetten. Ik kan daarbij helpen met steekhoudende adviezen, pittige trainingen en sprankelende presentaties

MIJN EXPERTISE

Ik beschik als senior adviseur over de mindset en het ambitieniveau van een 30 jarige, maar wel met 30 jaar ervaring als trainer, coach en directeur van een groot landelijk adviesbureau. Ik doe promotieonderzoek en ben auteur van:

• 2 boeken over innovatief time management

• 3 boeken over personal branding

• Een tiental artikelen, waarvan 2 zijn geëindigd in de top 5 van meest gelezen artikelen op Managementsite

Ik mag mij dus tot de absolute experts op dit vakgebied rekenen en kan mijn kennis uitstekend overdragen tijdens Nederlandstalige en Engelstalige presentaties, workshops en personal coaching.

MIJN DOELGROEP

Ik werk graag met individuele professionals maar doe ook zaken met organisaties en bedrijven die willen werken aan het uitdragen van een onderscheidend profiel.

Ik train en coach regelmatig:

• Maatschappen van professionals (medici, advocaten, etc.)

• Wetenschappers en PhD’s op universiteiten

• Interim professionals en zelfstandig ondernemers

Daarnaast treed ik op tijdens:

• Seminars en congressen voor jonge professionals

• Ondernemerscongressen en landelijke inspiratiedagen

• Incentives en klantendagen

Maak nu een afspraak met Mindsetter! Gebruik het contactformulier of bel 059 – 233 07 76.

AANBEVELINGEN

Universiteit Twente

“Cees is een superieure trainer die modern, respectvol, bondig en met veel humor zijn ervaring en expertise gebruikt en daarbij continu de deelnemers betrekt. Zijn kennis op zijn vakgebied is zowel heel breed als bijzonder diep, waardoor hij inhoudelijk een geweldige sparringpartner is. Een fantastische eigenschap is dat hij niks half doet. Hij doet het wel en dan met 120% inzet, of hij doet het niet en geeft daarbij gegronde redenen.”

John Winter, HR Manager

Centrum voor Communicatie & Journalistiek

“Dank nogmaals voor je bijdrage gisteren aan de middag over ondernemende journalistiek. Ik heb zeer goede geluiden gehoord na afloop van je presentatie. En ook tijdens de sessie merkte je dat de aanwezigen volop aandacht hadden voor je boeiende presentatie. Prima werk!”

G. van de Winkel, Accountmanager

Logica

“De reacties die ik heb gekregen op je workshop personal branding voor onze young professionals, zijn onverkort positief. Ook op je boek overigens, dat ik deze zomer absoluut ga lezen.”

E. van Wingen, HR manager Talent Development

NHTV Breda

“Cees Harmsen performed as a guest speaker during the graduation ceremonies of the Academies of Hotel & Facility Management NHTV Breda. His presentation was very powerful and directly applicable for the graduating students. We received very positive feedback of the audience!”

M. van Rooij, Event Manager

University Twente

“The passion, dedication, kindness and knowledge of Cees is remarkable and undoubtedly inspirational.”

Daniel De La Cuesta De Cal, Research Scientist

“Ik wilde je even laten weten dat ik de workshop gisteren erg goed vond. Ik kan er veel mee. Ook het ontmoeten van collega’s die in dezelfde doelgroep zitten heb ik als erg waardevol ervaren.”

Arnold Koens, Wetenschapper

“Ik heb enorm genoten van de training en van het persoonlijke contact na afloop. Ik merk dat de training nog bij mij doorwerkt, me aan het denken zet en duidelijk maakt dat ik met het onderwerp personal branding echt iets wil. Voor mij is het actueel omdat ik binnenkort iets voor “me zelf” wil gaan doen. Door de training heb ik een hoop praktische handvaten gekregen om daar mee aan de slag te gaan. Ongetwijfeld zal het boek ook nog allerlei bruikbare ideeën opleveren. Bedankt voor de impulsen die je me gegeven hebt.”

Kees Wiersma, Beleidsadviseur

Young Professional of the Year

“Een heus event, goed georganiseerd en zeer de moeite waard. Ik heb genoten van de workshop Personal Branding. Cees liet ons onszelf herinneren en gaf via verschillende windows ideeën hoe van je kern je eigen brand te maken.”

Harold Blonk, Organisator Young Professional of the Year